четвртак, 26. март 2015.


Proces Buđenja i povratka Sebi

Mnogi se bude, a da ni sami nisu svesni šta im se dešava. Čudan osećaj bunila i ludila, koji traje već neko vreme, kao da ste izgubili sebe i ne možete da se nađete. Imate neke neobjašnjive manifestacije u vidu energije koja struji, čini vam se da vibrirate iznutra i kao da se na vas obrušio svaki osećaj koji postoji. U istoj sekundi je totalitet pao na vas i osećate sve u dubini svoga bića. Neopisiva kombinacija euforije i mira kao da struji kroz vas i svaki je u svojoj kompletnosti i suprotnosti u istom momentu, iskomešano bruji i rasipa se po vama sa svih strana. 

Šta je zapravo buđenje? Buđenje predstavlja rađanje duhovnog gena u najskrivenijem delu našeg srca. Buđenje je transformacija kroz koju prolazimo kao duše, to je proces potpunog osvešćivanja Višeg Bića, proces koji predstavlja kompletno sećanje. Buđenje je spoznaja, a da ni sami niste svesni čega, momenat kada se javi potreba za znanjem, a da ni sami ne znate za čim. Osećaji - kompletne zbunjenosti i bujica suprotnosti, koji se kovitlaju u telu, totalna promena raspoloženja ničim izazvana, enormna tuga i apsolutna sreća u isto vreme, nalete intuicije i neobjašnjive sile koja vam struji kroz telo. Neki klik unutar vas, a da ne možete da ga locirate, međutim svesni ste da se desio, čuli ste ga i osetili u isto vreme. Kao da se sve obrušilo i da ste osetili svačiji život i tugu, bol, ljubav i sreću, sve što postoji na svetu u neshvatljivo jakom intenzitetu, na neki sveobuhvatan način, totalno neobjašnjiv, zbunjujuć, strašan i predivan u istom momentu. To je buđenje.

duhovno budjenje

Drage duše, dobrodošle!

Euforija koju osećate je sreća, ljubav, konekcija, lepota, dobrota u svom najogoljenijem obliku, u formi svog početka, u trenutku svog rađanja. Od sada ćete svesno razumeti i osetiti šta je suština svake od ovih prelepih reči. Počeće da se rađa neverovatan osećaj i potreba za ravnotežom, za izjednačavanjem.

Sve ono za čim ste sada gladni je da saznate, da shvatite, da razumete i sve će to lagano doći, za svakog pojedinačno, na način na koji će biti najprihvatljiviji za početak ovog ponovnog rađanja kroz koji prolazite, jer ovo je bukvalno kao da ste se sada rodili, ali sa trenutnom svešću, sa kompletnim razumevanjem da ste upravo rođeni. Ovo je kao da je do juče bio vaš prošli život, a danas ste beba. Nova inkarnacija u ovom životu. 

Očekujte nalete sinhronizacije događaja sa vašim razmišljanjima, informacija sa vašim potrebama da znate više, iskrenim željama sa neverovatnim načinom ostvarenja, nadolazeće ljubavi prema svemu i svima. Osetićete potrebu da konstantno pričate o svemu što osećate, svi će misliti da se to samo njima dešava i svi će misliti da su poludeli. Konekcija sa ostalim dušama, potreba za zajedništvom i jedinstvom, promena nekih ustaljenih verovanja, rađanje neverovatne ljubavi prema sebi, gledanje drugim očima na svet, uočavanje lepote prirode, potreba za istraživanjem, osećanje lakoće, potreba za promenom ishrane, osećaj lepote zaboravljanja, shvatanje vremena na poseban način, osećaj bitnosti življenja u sadašnjem trenutku, potreba da odbacite sve što vam više ne služi, shatanje programa zvanog ego, osećaj kompletne unutrašnje moći, opraštanje, želja da budete sami sa sobom, promena perspektive posmatranja na situaciju, promena reakcije na određene stvari - samo su  neke od faza kroz koje ćete prolaziti i koje će vas pripremiti za svaki naredni korak ka spoznaji.

svest


Želim da vam kažem da niste ludi, da je sve sasvim kako bi trebalo da bude. 
Svakim novim buđenjem jedna duša se ponovo seća, jer ovo što sada osećate u vašem telu su zapravo naviruća sećanja koja je vaša duša proživela od kada je nastala.
 Budimo se da bismo se setili ko smo. Budimo se da bismo prekinuli krugove karme. Budimo se da bismo najzad živeli. Budimo se da bismo shvatili suštinu i lakoću postojanja. Budimo se da bismo oprostili sebi i drugima. Budimo se da bismo shvatili da je sve oko nas, zapravo u nama. Budimo se da bismo kroz sopstvenu promenu, menjali svet. Budimo se da shvatimo ko smo. Budimo se da bismo u drugima prepoznali sebe i u sebi druge. Budimo se da bismo se ponovo konektovali. 

Namaste! Nova Svest


Autor:
Jelena Nakić
  I am trying to find peace of my mind deep in the forest of my soul.

  I tako, kao večiti tragač, želim da podelim ono šta sam do   sada saznala. Smisao je moja pasija!


  Link do stranice ''Probudi se'':
  https://www.facebook.com/probudi.se.18

Нема коментара:

Постави коментар