субота, 14. март 2015.

Vilenjaci - Simboli za samopomoć

Vilenjaci - Simboli za samopomoć
Naši dragi vilenjaci pomoći će nam u svim kriznim situacijama, pomoći će u situacijama kada imamo osjećaj gušenja individualnosti, sputanosti nametnutim normama ponašanja što nas sprečava u razvoju osobnosti. Vilenjaci će nam pokazati put kako iz svojeg unutarnjeg bića izvući ono lijepo, kako bismo bili zdravi, snažni i uspješni.
Piše: Vera Hauptfeld

U nastavku članka iz prošlog broja Altera, da vas ukratko podsjetim: Vilenjaci se prikazuju kao ljudska bića, veseli, razigrani, sa šiljatim ušima, besmrtni su i imaju veliku moć nad prirodom. Prema mitologiji, to su bića koja nam nose sreću, a prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u svemiru, uz anđele su pomagali i vilenjaci.
Ta mudra bića dala su nam veliki dar VILENJAČKE SIMBOLE koje koristimo za samopomoć. Svaki vilenjački simbol sadrži u sebi posebnu energiju i pomaže u situacijama kada nam je pomoć potrebna. Vilenjaci će nam pomoći u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo iskreno i s poštovanjem, a jako je bitno da naši motivi budu čisti.
Važno je naglasiti da vilenjaci nikada nikome neće naštetiti, a kada naši motivi nisu potpuno čisti i kada bismo kroz misli ili djela nekome mogli naštetiti – jednostavno neće djelovati. Vilenjačke simbole crtamo isključivo rukom na prirodnim materijalima (koža, svila, kamen, drvo, papir) ili negdje na koži na našem tijelu.
Aktiviramo ih izgovarajući ime pojedinog vilenjaka 3 puta na glas, 3 puta šapatom i 3 puta u sebi i na kraju mu kažemo „hvala“. Za svaku pojedinu situaciju kada nam je potrebna pomoć, simbol programiramo tako da definiramo želju i u par rečenica ispričamo priču što nas muči i gdje nam je potrebna pomoć, izgovorimo ime vilenjaka 3 puta i obavezno mu zahvalimo.
Simboli djeluju
Nakon što sam vas u prošlom broju Altera upoznala s vilenjačkim simbolima za neutralizaciju negativnih i štetnih energija na vama i oko vas, magičnim simbolom za dotok novca, simbolom za privlačenje u život onoga što vam je potrebno, za rješenje ljubavne situacije, za uspjeh u poslu i projektima, za privlačenje sreće, za učenje i koncentraciju, zdravu prehranu, odmor i spavanje, otvaranje blokiranih energetskih kanala, pomoć pri ozdravljenju, obradovali ste me stalnim upitima i narudžbama simbola, a najviše s pozitivnim povratnim informacijama i pričama kako simboli djeluju i kako se vaš život mijenja na bolje.
Slušajući vaše želje, odlučila sam upoznati vas s još nekim simbolima, kako biste poboljšali svoju životnu situaciju i pomogli sebi. Obzirom na to da sam imala veliki broj vaših upita kako si pomoći da bi poboljšali zdravstvenu situaciju sebi i drugima, u ovom tekstu opisujem vilenjačke simbole vezane uz zdravlje.


Simboli za zdravlje
OLAN REI – koristimo za poboljšanje općeg zdravstvenog stanja i za sprečavanje ponovnog nastupa bolesti.
INMEN UBUR – simbol kojim brišemo granice, premošćujemo udaljenosti. Na krilima Inmen Ubura šaljemo iscjeljujuću energiju na daljinu uz simbole Oran Tar i Olan Rei. Po njemu možemo poslati Olan Rei kako bismo iscijelili svoje prošle traume, sve ono što nas blokira u sadašnjosti, kako bismo ubuduće živjeli u miru i sreći.
ORAN TAR – kada osjetimo blokade, strah, ljutnju, kada ograničavajuća uvjerenja zaustavljaju slobodno kretanje životne snage u tijelu, vrijeme je da za pomoć zamolimo našeg vilenjaka Oran Tar, kako bi prana nesmetano tekla našim tijelom i obnavljala našu vitalnost.
AGLER RAN – kada imamo osjećaj da nam ide sve teže nego drugima i uz trošenje vremena i energije ne možemo dostići željene rezultate, zamolit ćemo za pomoć našeg vilenjaka AGLER RAN. On će pomoći da uz manje vremena i uložene energije učinimo više, otkloniti blokade i spriječiti gubitak dragocjene energije i vremena.
ELAT AERANAT - pomaže pri prirodnom i zdravom iscjeljenju kostiju, tkiva i svega što je napuklo, razbijeno ili na bilo koji način oštećeno (odnosi se i na ljude i na predmete). Pomoći će pri podizanju imuniteta kako bi lomovi i frakture lakše zacijelili, povećati će količinu životne energije, zaliječiti rane na emocionalnom području. Pomoći će zaliječiti rane slomljenog srca.
SANVEIL TEI AILAH – Ailahova zlatna igla svjetlosti je energetski mač koji odbija sve negativnosti. To je svjetlosni mač protiv svih negativnih utjecaja, depresije, samosažaljenja, zavisti i mržnje drugih, a uz njegovu pomoć pobjeđujemo i razne ovisnosti.
IŠARA SAT – pomaže pri otklanjanju neugodnosti i zlobe okoline. Kada odlazimo u društvo osoba koje nisu pozitivne i da bismo se zaštitili u prostoru gdje boravi više ljudi koji svojim negativnim utjecajem slabe našu energiju, zamoliti ćemo za pomoć Išara Sat.
PALM SOLAN - nosi mir. Ovaj simbol stari narodi su povezivali sa svjetlom duše i pticom koja nosi beskonačni mir. Nosi pozitivnu energiju mira i njegova energija pomaže pri smanjenju treme i lakšem donošenju životnih odluka.
ELUM LEI – pomaže da bismo jasnije sagledali situacije i proširili vidike, daje nam mudrost sove kako bismo u mraku pronašli put. Pomaže pri ozdravljenju očnih bolesti.
ŠIR TRIN – pomaže da lakše postignemo željenu tjelesnu težinu i brine o bržem sagorijevanju masti, ali i o tome da ne bismo u želji da smršavimo pretjerivali.
ELI LIBURI - ima zadatak otvoriti protok energijama plodnosti, a plodnost stvara nove oblike života bilo da se radi o ljudima, biljkama ili životinjama. Iz početka su ga koristile samo žene koje su imale problema sa začećem, a kasnije se počeo koristiti i za životinje i biljke.
TORALI ELORE - energija ovog simbola pomaže pri popravku pogrešaka i šteta, odnosno da se stvari i aparati održe u dobrom stanju i da se produži vijek trajanja i to tako da ga položimo na aparat, zamislimo želju ili mu ispričamo kratku pričicu za što trebamo pomoć, zazovemo ga i zahvalimo mu.


Vaš uspjeh – moj uspjeh!
Niz godina pomažem u rješavanju životnih problema koristeći razne drevne metode. Pregled Vaše životne situacije učiniti ću putem Lenormand karata, pomoću kojih „putujemo kroz vrijeme“ i sagledavajući prošlost, odnosno uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja dajem smjernice što, kako i kada činiti da bismo došli do rješenja vaših teških situacija. 
Pregled vaše situacije učiniti ću i putem runa. Njih koristim i za izradu runskih zapisa za slanje energije u oslabljena područja života služeći se najstarijim FUTARKOM (runskim pismom) – Odinovim runama.
Tijekom svih tih godina mogla sam napisati knjigu o situacijama koje sam pomogla riješiti. Ali nisam to napravila zato jer je u mojem radu najbitnija diskrecija. Vaša sreća je i moja sreća – vaš uspjeh je i moj uspjeh! I to je dovoljno.
Osjećate li da bih vam mogla pomoći, javite se za sve detaljne informacije i upute o tome kako se služiti s vilenjačkim simbolima, za narudžbe gotovih simbola i moje priručnike s uputama, te za bilo kakve druge informacije. Uvijek me možete kontaktirati na broj 092/101-74-87.
Vaša Vera

Нема коментара:

Постави коментар