петак, 2. октобар 2015.

TRENUCI KREATIVNOG STVARANJA! ZAKON PRIVLACENJA 5. DEO

Svaka vaša misao poziv je kreativnog stvaranja jer misao u sebi sadrži kreativnu energiju. Ovo će vam možda biti teško da razumete ali svako vaše iskustvo ste upravo vi pozvali u život. Ne može neko da stvara umesto vas niti vi možete da stvarate za nekoga. Nemojte da krivite druge zbog neke određene situacije ili emocije, sve ste to vi stvorili. Isto tako kako ste stvorili stare tako možete da stvorite i nove. Životne okolnosti nisu tu kako bi vas mučile ili kako bi vas zavele u iluziju. One su odraz vaših misli, deo vašeg stvaralaštva. Znam, ovo u isto vreme može da zvuči bolno ali i oslobađajuće. Uvek ćemo tražiti krivca izvan nas dok zapravo ne pogledamo unutra. Proces stvaranja se dešava iznutra ka spolja. Sve počinje unutra pa se zatim manifestuje spolja jer spoljašnjost predstavlja odraz unutrašnjeg. Ja sam ovde da vam pomognem u osvešćivanju ovoga procesa. Prestanite da krivite druge i preuzmite odgovornost za sebe, za svoje životno iskustvo. Najvažnije je vaše stanje svesti. Uvek vodite računa o vašem stanju svesti, sve ostalo ostavite po strani.

Zapamtite ovo: Zakon privlačenja deluje na svim poljima našeg života, kako na duhovnom tako i na materijalnom nivou. Evo jednostavnog primera. Zakon privlačenja ste iskoristili kako biste došli u ovu realnost, u fizičko telo u kojem se trenutno nalazite. Znači, on vam je pomogao i pre nego što ste došli ovamo. Koliko smo mi samo puta koristili Zakon Privlačenja, nebrojeno puta! :-) Ne morate koristiti ovaj zakon kako biste privukli nešto materijalno, možete ga iskoristiti kako biste privukli više sreće, mira, zadovoljstva, zaista nije bitno. Nemojte pogrešno shvatiti ovo iskoristiti. Zakon Privlačenja je deo nas i tu je kako bi nam pomogao, odnosno kako bi nas podsetio da smo mi Kreatori, oduvek bili i zauvek ćemo biti. Tu je kako bi nam pružio sve što nam je potrebno, sećate se, odgovor je uvek DA! Ono što je najbitnije to ste vi i ono što biste vi voleli da vidite u svom iskustvu.

Kako izgledaju trenuci kreativnog stvaranja? Koliko oni trebaju da traju? Odlična pitanja, krenućemo redom. :-) Trenuci kreativnog stvaranja su trenuci u kojima svesno kreirate svoj život uz pomoću misli i emocija. Odvojite jedno parče papira i spremite se da pišete. ;-)Na ovome parčetu papira napište sve što biste voleli da prizovete u svoje iskustvo, apsolutno sve. Nemojte ništa da izostavite, apsolutno ništa. Napišite sve što u vama budi prijatnu emociju. Nije bitno da li su to nova kola ili više mira u vašem životu. Napišite i ono materijalno i ono duhovno. Spojite ih zajedno, nemojte ih odvajati. Zastanite sa čitanjem i krenite sa pisanjem. Odlično! Zapisali ste sve što biste voleli da vidite u svom životu. Svakoga dana odvojite 15-20 minuta za vaše svesno kreiranje. Poželjno je da tokom ovog stvaranja budete srećni i zadovoljni. Možete naprimer da poslušate neku pesmu ili pogledate neki video koji će vas oraspoložiti. Nemojte u stanju ne zadovoljstva odlaziti u svoje trenutke stvaranja, jer ako budete stvarali iz nezadovoljstva prizvaćete još toga. Zato dođite srećni i zadovoljni svesni sopstvene izvorne moći. Dok čitate svoj papir zamišljajte ono što ste napisali, vidite sebe u tome, prepustite se tome kao da ste upravo sada u tom trenutku. Tajna formula je u tome da što više pažnje posvećujete mislima napisanim na papiru, time što više pažnje posvećuje tim mislima vaša emocija će postati sve jasnija i jasnija, sve jača i jača a to je ono što ubrzava proces manifestacije. I ono što je takođe bitno jeste to da vidite sebe kao da se sve to već ostvarilo. Brzina manifestacije zavisi od vas samih. Ako budete obraćali pažnju na ono što želite da vidite to će te vrlo brzo i videti. Ne moram vas ja ubeđivati u ovo, videćete sami! ;-) Eto dragi moji, sva tajna se nalazi u ovome. Shvatite da ste vi moćna bića koja mogu da urade svo što žele. Znam, uvek su nam govorili suprotno. Uvek su tražili povoda da nas sputavaju zbog toga i jeste teško shvatiti ovaj zakon. Ono što vam ja preporučujem jeste da zaboravite na ono što su vam govorili. Ja ne želim da menjam vaša ubeđenja. Ovaj zakon ne pripada nijednom ubeđenju on je univerzalan i deo je svakoga od nas. Oslonite se na sebe i verujte svome iskustvu a zaboravite ono što su vam drugi govori ili što vam govore. Želim vam da iskusite sve što želite da iskusite jer imate moć da to i uradite. Do sledećeg teksta! Sat Nam!
P.S. Obratite pažnju na sadašnji trenutak!
*Strahinja
Izvor: http://svetlosvesnosti.files.wordpress.com/2013/03/green-nature-wallpaper1.jpg

By vesnamih Posted in Razno

Нема коментара:

Постави коментар