недеља, 21. децембар 2014.

MIMO GLAVNOG TOKA

REKONEKCIJA 17. 12. 2014. 13:09   >>  21:18 5

S.Radusinović: Dar božanskog dodira

Nauka još nije uspjela da objasni rekonekciju - fenomen iscjeljivanja rukama. Praksa je pokazala da taj dar nije vezan za pojedinca, već da ga mogu steći mnogi koji se na to odluče. Dr Erik Perl smatra da nedostatak jasnih odgovora ne treba da ometa rad praktičara rekonekcije i da je odgovor - "ne znam" legitiman dok god se, zaista, ne dođe do zadovoljavajućeg objašnjenja.
Fenomen rekonektivnog iscjeljivanja privlači pažnju svjetske javnosti još od 1993. kada je dr Erik Perl, dotad poznat kao ljekar kiropraktičar koji je vodio veoma uspješnu ordinaciju u Los Anđelesu, postao svjedok neobičnih iscjeljenja koje su njegovi klijenti doživljavali kada bi u njihovoj blizini držao ruke.
Nakon toga uslijedila su svjedočanstva iscijeljenih klijenata koji bi, samim tim što su boravili u blizini svojih bolesnih rođaka i prijatelja, takodje, prisustvovali njihovim iscjeljenjima. Ubrzo je postalo jasno da nije u pitanju fenomen jednog čovjeka, već dar koji može biti dat mnogima, svima koji su zainteresovani za rad s rekonektivnim frekvencama. Uslijedile su godine obilježene seminarima na kojima dr Perl i tim njegovih saradnika obučavaju praktičare rekonektivnog iscjeljivanja, kojih danas ima gotovo 100 000 u svijetu.
Rekonektivno iscjeljivanje privuklo je i pažnju naučnika koji već dugo prate rad dr Erika Perla. Među njima se posebno ističu dr Konstantin Korotkov, dr Geri Švarc i dr Vilijam Tiler. Iako iskustva brojnih praktičara posljednjih dvadeset godina potvrđuju da izloženost rekonektivnim frekvencama dovodi do mnogih blagotvornih efekata koji nadilaze kontekst bolesti i fizičkog zdravlja, nauka još uvijek nema objašnjenje o čemu se, zapravo, radi. Šta se tačno dešava kada praktičar svojim rukama usmjerava rekonektivne frekvence ka klijentu? Kako objasniti burne reakcije i senzacije u vidu nevoljnih pokreta, intenzivnih boja, talasa toplote i hladnoće? Kako dolazi do samog izlječenja?
Dr Erik Perl, za našu televiziju, objašnjava brojne aspekte rekonekcije.


Нема коментара:

Постави коментар