недеља, 21. децембар 2014.

tekstovipomov
Published on February 24th, 2014 | by maja šamarinac
0

Kako si pomoći svaki dan

Mi smo svjetlosna bića koja su u novi život došla zbog novih iskustava. Sa sobom donosimo vibraciju iz koje idu naši osjećaji, a iz njih idu naše misli. Naša donesena vibracija rezultat je naših iskustava koje smo prije proživjeli. Na osnovu nje prizivamo ljude i događaje u naš život.. kako bi ponovno podigli tu vibraciju, te osjećaje i kako bi u ovom životu pokušali to nadvladati. To je igra koju igramo kroz živote. Igra.. jer mi iz samo zemaljske perspektive doživljavamo stvari kao teške ili lagane. Iz našeg “svjetlosnog pogleda” to su sve samo iskustva..
Rečenice koje prolaze vašim mislima ponekad samo oblikuju neku trenutnu želju, a ponekad oblikuju stanje u koje ne želite uči, kao npr strah. Ukoliko je vašim tijelom krenula vibracija iz koje proizlazi strah vjerojatno će i vaše misli biti pretrpane raznim scenarijima koje taj strah stvara.
Samom novom željom da to prestane ništa nećete postići, osim možda frustraciju zbog svega što se trenutno u vama dešava.
Prvi korak je – prihvaćanje. Prihvatite trenutne misli, prihvatite trenutne osjećaje, prihvatite sebe u tom trenutku.. u potpunosti.
Nakon toga zahvalite se mislima i pustite ih da same lagano plove.. nemojte ići dalje za njima i svjesno ih pojačavati.
Osjetite u svom tijelu vibraciju koja je trenutno.. samo dišite što svjesnije.. i prihvatite sve kako se osjećate u tom trenutku.
U sebi pozovite svoje duhovno vodstvo, sva svjetlosna bića koja su za vaše najviše dobro, svoju svjetlosnu obitelj.. i zatražite ih da vam rade energetski tretman na vibracijama zbog kojih se trenutno osjećate tako kako se osjećate. I pustite.. neka se dešava sve što se treba dešavati. Najbolje bi bilo da ste pri tom u miru, da ležite ili opušteno sjedite i samo osjećate.. samo puštate… sve dok traje tretman ako ćete ga osjetiti ili jedno 20 tak minuta.
Probajte to raditi svaki dan.. što god osjećali u tom trenutku samo pojačano nastavite osjećati, prihvaćati i zatražite tretman..
Mi pomoć imamo ali smo bića slobodne volje i ne možemo pomoć dobiti dok ne zatražimo.
Nakon nekog vremena više ćete početi sebe doživljavati kao svjetlosno biće, samim tim prepoznavat ćete svjetlo i u drugima.. život će nastaviti biti škola ali sa svjesnošću i ljubavlju..

About the Author

 Autorica i terapeutkinja sa zagrebačkom adresom, poznata kao "zapisničar" :) Magic Wood kartica, te knjiga "Jednostavnost života" i "Što je to ljubav?"

Нема коментара:

Постави коментар