петак, 19. децембар 2014.


Lazarev: Ako želite preživjeti u narednim godinama – trebate napraviti ove tri stvari!

 0
Zbog režima u kojem živi današnja civilizacija, ona je osuđena na propast. Kako bi preživjeli u narednim godinama, potrebno je napraviti tri stvari. Samo u tom slučaju, mi ćemo sačuvati ljubav kada se oko nas počne rušiti sve ostalo.

Prvo – Naučite opraštati

To jest, prihvaćati volju Božju. Čovjek koji se bori s Bogom – nije životno sposoban. Stanica se ne može boriti s organizmom. Zato treba jasno shvatiti, da sve dolazi od Boga. Ako je nešto loše u našim životima, to je u biti rezultat naše nesavršenosti. Kada sam promatrao bolesti i nesreće koje se čovjeku događaju, vidio sam samo jedan uzrok: nedostatak ljubavi u duši. Bolesti i nesreće ograničavaju naše životinjske instinkte i podstiču nas prema Bogu. Bolestan čovjek postaje bolji, on je bliži duhovnosti. Kada mu se događa nesreća, čovjek postaje stvarni vjernik.
  
Od posade na brodu u prosjeku su 40% su vjernici, 40% su ateisti, s 20% su neopredijeljeni. Međutim, kad počinje jaka oluja, svi su – 100% vjernici. Svi se mole i traže od Boga spasenje. Oluja se završava, opet je 40% vjernika, 40% ateista i 20% neopredijeljenih.
Dakle, da bi oprostili potrebno je osjećati prisustvo Božje volje u svemu. I shvatiti da ako imamo neke bolesti, probleme i nesreće da je to rezultat naše karme, naše nesavršenosti, a u krajnjoj liniji nedostatka ljubavi u duši.
Dakle, prvo naučiti oprostiti i prihvatiti Božju volju.

Za drugu stvar kliknite niže na stranicu broj 2

Stranica broj   >>  
123

Нема коментара:

Постави коментар