недеља, 21. децембар 2014.

STRUKTURA CISCENJA DUSE" „O LJUBAVI BOZIJOJ“

420398_3069088360170_1052407793_3047032_2127176184_n
Preuzeto sa predavanja Grigoria Grabovoia
“O LJUBAVI BOZIJOJ”„ 
„Čovek može postići da njegova Duša bude kristalno čista. Ukoliko se takav čovek pojavi u epicentru nuklearne eksplozije, sve informacije eksplozije bivaju na takav način transformisane kao da se eksplozija nije ni dogodila. To može postići kristalno jasna Duša! Stoga sve tehnologije, koje mi iznosimo, imaju za cilj dosezanje stanja kristalno jasne Duše. Strukture koje se postave na razini Duše, bivaju prenesene iz unutrašnjeg sveta u vanjski.“
Tehnologije izgradnje večnog fizičkog tela, Grabovoi iznosi na predavanju „O Ljubavi Božjoj“.
Nakon prenosa čitave strukture Duše iz nevidljivog sveta u vidljivi, čovek istovremeno postaje večan. Tehnologije putem kojih se izgrađuje fizičko telo, spadaju u Tehnologije spasenja.
- U našem telu nalazi se tačka, koja je istovremeno Božja Stanica. To je jedina Stanica, koja ne podleže promeni i koja u sebi nosi funkciju Božijeg začetka. Ova se Stanica nalazi ispod leve lopatice.
Pokušajte osetiti ovu Stanicu, videti je. Kroz nju teče struja Božije Ljubavi u čoveku, koja izgrađuje čitavo fizičko telo.
Zamislite kako uvlačite tu struju u sebe. Putem ove predodžbe doista vučete kroz ovu Stanicu struju Božje Ljubavi u sebe.
Osećajte kako vas ispunjava struja Božije Ljubavi.
Tačka iz koje naša Ljubav teče u vanjski svet, smeštena je ispod grudi. Sve što se nalazi iza nas, predstavlja naš unutrašnji svet, jer su pojave Duše leđa.
U unutrašnjem, nevidljivom svetu, mi koncentrisemo Ljubav i potom je odašiljemo u svet koji nas okružuje.
To znači – mi dajemo Ljubav svim ljudima i svetu koji nas okružuje, jer svet tu Ljubav svo vreme daje nama.
Jedno vreme ćete osećati kako Ljubav počinje iznutra teći u cei okolni svet. Kad je prostor Ljubavi u vama ispunjen (Ljubavlju Božjom neprekidno se puni), počinjete osećati kako Ljubav iz vas struji prema drugim ljudima.
Pri nastanku ovog blaženstva, moguće je odgovor Ljubavi osetiti, kako od strane ljudi, tako i celog okolnog sveta.
Sakupljajući i privlačeći struju Ljubavi, osećate kako se stvara punina. Stanica na našim leđima je večna i stoga nepromenljiva.
Privlačeći struju Ljubavi, trudite se njome povezati i ispuniti obližnje stanice.
Širite Ljubav, koju imate prema Bogu u svojim vlastitim stanicama. To je Božija Stanica. Širite tu Ljubav na sve stanice, koje se nalaze pored ove Stanica i kad počnete osećati da vaša Ljubav obuhvaća ove stanice, povežite Božiju Stanicu sa vašim stanicama.
Čim ste obavili ovo povezivanje, dajte impuls svim stanicama svoga tela i posmatrajte šta osećate i vidite!
420398_3069088360170_1052407793_3047032_2127176184_n

Нема коментара:

Постави коментар