четвртак, 25. децембар 2014.

TVOJE UNUTRAŠNJE POBJEDE I TVOJI IZBORI

Posted on June 5, 2013
Filed Under Savjeti | Leave a Comment
ZALAZAK SUNCATi si tvoje misli i tvoja osjećanja iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Šta god da radiš i gdje god da ideš, srešćeš samo sopstvenu ljubav koja te čeka u zagrljaj.
Možeš da prosipaš bujice riječi, kriveći bilo šta, iIi bilo koga za svoj život; u dubini svoga Bića ti je kristalno jasno da je to besmisleno, jer sve je to samo tvoja ljubav, koja je u bolu mala, a u sreći velika.
Ne zavaravaj se da ljubav boli, jer to nije Istina. Boli nemogućnost i sebičnost da nešto prisvojimo i pokorimo, da bude samo onako kako mi želimo, a to nema nikakve veze sa ljubavi.
Ljubav je nesebična, ništa ne posjeduje. Sastoji se od Slobode i Dobrote. Od davanja i primanja, od svijesti za višim i širim Kreacijama tvoga Bića.
Ti si sjaj sopsvenog svijeta i sve ono što ti se ne sviđa je glas tvoga bića šta je to što možeš promijenuti, kako bi bio još svetliji i veseliji.
Ti si odraz sopsvene kreacije, koja se zove tvoj Život, zato pospremi i promijeni sve ono što ti nije lijepo i dobro.
Ti si najveći svetionik na obali okeana Univerzuma i beskraj je tvoja vizija, tvoja budućnost. Tamo je sve više i više tvoje ljubavi.
Ne troši riječi, misli i osjećanja na opravdavanja svega onoga sa čim nećeš da se suočiš kada toliko beskrajne ljubavi ima u tebi, koju možeš otkriti i dati.
Najuzbudljivije postignuće u tvom životu su tvoje unutrašnje pobjede i tvoji izbori; da posegneš u svoje Jezgro pozitivnih misli, riječi i osjećanja, jer to je tvoja snaga i moć koja ti je data, da kreiraš i umnožiš svoju ljubav, jer za tebe ne postoje granice.
Leci

Нема коментара:

Постави коментар