среда, 19. август 2015.


Jer iz bezuslovne ljubavi, šta kreirate?

Razumećete nas da plamen koji vi jeste gori večno i da se nikada neće ugasiti bez obzira koliko svetli dozvolite sebi da postanete.
Razumećete nas da vi postojite sada i uvek ćete i uvek ste zato što je sada jedino vreme i jedino mesto i jedino postojanje koje jeste i koje je uvek bilo i koje će ikada biti.Vi ste večni, vi ste beskonačni, vi ste duh, vi ste telo, vi ste um, vi ste srce, vi ste duša, vi ste jedna ideja, vi ste izraz.
Vi ste misao, vi ste san beskonačne kreacije, ali to je realnost, a sva stvarnost leži unutar vaših snova. Vi je sadržiite svu, vi ste čitav izraz na svoj osoben način.Vi ste Matriks - Matriks ste vi.
Vi ste sve, sve dolazi iz vas, sve daje rođenje vama kao što vi izazivate postojanje svega i svakog. Sve što jeste - Beskonačna Kreacija, tkanje postojanja izabralo je vas, izabralo je da vi treba da postojite, izabralo je vas - svesno je izabralo vas. Vi ste, na taj način, zato blagosloveni i hoćemo da razumete to. Prosto zbog činjenice da postojite, vi ste blagosloveni. Zato što ste stvoreni od Božanskog Materijala, od Božanskog svetla - vi jeste beskonačna kreacija.
I vaše postojanje bilo je svesna odluka, svesna stvar, svestan izbor.
Deluj(t)e u maniru svetlosti.Budite svetlosnog uma, poštujte sebe, volite sebe bezuslovno jer iz beskonačne ljubavi, šta kreirate?
I iz bezuslovne ljubavi ćete kreirati sve željene stvari Počnite da osećate energiju vaše povezanosti sa svim misaonim formama, svim svesnostima, svim civilizacijama, svim očima, svim idejama, svim umovima, svim srcima, svim dušama - sav duh je jedno.
I vi ste jedno unutar unutar tog mora, unutar tog bazena znajući da ste vi tkanje i suština galaktičke energije.Niko od vas, u tom smislu, ne može biti uklonjen iz matriksa bez kolapsa čitave strukture. Vi ste integralni u tom smislu, vi ste esencijalni u tom smislu, i razumećete nas da zato što ste povezani u tom smislu zato što sve što i radite ima uticaj unutar cele kracije.
Vi zaslužujete da postojite na ovaj način i zaslužujete da budete najpotpunija individua koja možete biti. Vi zasalužujete da manifestujete sve stvari koje možete pojmiti. Vi zaslužujete postojanje koje vam je dato, ili vam inače ne bi ni bilo odobreno. Vi zaslužujete svu ljubav koju možete zamisliti jer ljubav je ono od čega ste napravljeni.
Da vi zaslužujete svu svetlost koju možete kreirati u svom životu jer svetlost je ono od čega ste napravljeni. Osetite, unutar odkucaja vaših srca da ono drži korak sa ritmom i pulsom vrtenja svih galaksija, samog tkanja postojanja, univerzalnog srca beskonačne kreacije. Zato što svi vi otkucavate unutar tog srca i ni jedan od vas nije van srca svega onoga što postoji.
Vi ste krv i svetlosna sila samog Boga.
To je i vaša sila i vaš život, takođe.
Vi ste To, a To ste vi! Iz vaših snova  budite rođeni.
Iz vašeg srca  budite živi.
Iz vaše duše  budite svetlosni. Jer vi niste ništa drugo.

AKO ĆUTIŠ – ĆUTI IZ LJUBAVI.

AKO GOVORIŠ – GOVORI IZ LJUBAVI.
AKO OPOMINJEŠ – OPOMINJI IZ LJUBAVI.
AKO OPRAŠTAŠ – OPROSTI IZ LJUBAVI.

UNUTRAŠNJI KOREN NEKA BUDE LJUBAV.
IZ OVOG KORENA MOŽE DA IZRASTE SAMO DOBRO.

BAŠAR

Нема коментара:

Постави коментар