петак, 21. август 2015.


Mikro stančić u Berlinu: 21 kvadrat za dve sobe, kuhinju i kupatilo (FOTO)

Veliki izazov, sjajna rešenja! U stanu sa skromnom kvadraturom iskorišćena je visoka tavanica da bi se kreirao udoban prostor za dvoje.
Foto: Promo / SpamroomFoto: Promo / Spamroom
Stan u Berlinu renoviran je u predratnoj zgradi sagrađenoj dvadesetih godina 20. veka, tako da stanari mogu da zahvale ondašnjim građevinarima na luksuzno visokoj tavanici.
Upravo je galerija iskorišćena da se na njoj oformi spavaća zona, dok je donji deo vrlo vešto projektovan u skladu sa željama vlasnika.
Naime, prethodni stanari želeli su izuzetno luksuzno kupatilo pa je čitava ravnoteža prostora bila poremećena zbog toga, kažu dizajneri u kompaniji "Spamroom". 
Zato su pribegli radikalnom rušenju i ponovo izgradili čitavu novu konstrukciju za usko stepenište, a prizemlje podelili na malenu sobu i kuhinju koja zahvata uski prostor pored prozora.
Pri renoviranju je otkriven i originalni drveni "brodski" pod, koji je restauriran, dok se kuhinja uklopila u novi dizajn zahvaljujući efektnim frontovima od beljenog bora.
Kupatilo je ostalo i dalje prilično komforno, zahvaljujući prostranoj tuš-kabini odvojenoj samo vratima i lepom, velikom umivaoniku koji doprinosi utisku udobnosti.

SVE SLIKE I OSNOVU OVOG STANA POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Pogledajte galeriju slika

Prijavite se ne feed komentaraKomentara (0 poslato):

ukupno:  | prikazano: 

Pošaljite komentar comment

Нема коментара:

Постави коментар