уторак, 18. август 2015.

vježbersz_1magicaluforest_1024x786
Published on December 28th, 2013 | by maja šamarinac
0

Spoj s Planetom, spoj sa sobom

Kao svjetlosnim bićima inkarniranim u fizička tijela izuzetno nam je bitan spoj s Planetom, njezinom energijom i njezinom snagom. Ovom laganom vježbom pojačat ćete vlastiti spoj sa zemljom, a samim tim doći i u kvalitetniji kontakt sa sobom. Vježbu radite što češće i vrlo brzo uvidjet ćete pomake u svom energetskom, a nakon toga i fizičkom tijelu.
Udobno se smjestite, nekoliko trenutaka dišite dok ne umirite dah i um.
Zatim svoju svijest (svoju pozornost, fokus) usmjerite na područje druge čakre ili ako vam je lakše na područje struka. Zamislite kako sa svakim udahom i izdahom na tom području oblikujete svjetlosnu kuglu koja u sebi sadrži mir, ljubav, razumijevanje… Kada osjetite da ste spremni pošaljite iz te kugle svjetlosni snop prema centru planete, kao da se spajate s centrom planete u tom trenutku. Osjetite njezinu energiju i sada počnite disati kroz tu svjetlosnu nit energiju zemlje.. osjetite njezinu smirenost, snagu, osjetite vlastito pročišćenje. Dišite sve dok vam bude ugodno, ne možete se predozirati jer vi zapravo u tom trenutku balansirate vlastite energije, osjetit ćete kada vam je dovoljno.
Nakon toga spojite svoju svjetlosnu kuglu na području druge čakre, struka, trbuha, ovisno gdje ste je smjestili.. s centrom zemlje, kao da “preklapate” ta dva centra, spajate ih. To napravite tako da zamislite kako ste se vi jako povećali pa ste na taj način spojili ta dva centra ili kako se Zemlja smanjila. Bitno je samo da osjetite taj spoj vlastitog centra sa zemljinim centrom.. Da se spojite s Planetom i osjetite prelijevanje, harmoniju, međusobnu podršku.. da osjetite vlastitu snagu. Da posvijestite vlastito tijelo. Nakon što osjetite da vam je dosta zahvalite se Planeti, zahvalite sebi i posvijestite fizičko tijelo, dišite par trenutaka kroz svoje cijelo tijelo te otvorite oči. Nema određenog vremena koliko bi vježba trebala trajati, traje onoliko koliko vam je ugodno, koliko vam treba u tom trenutku ili koliko imate vremena.
Ova vježba služi kako bi se što kvalitetnije spojili sa svojim fizičkim tijelom, a istovremeno osjetili sebe preko fizičkih granica.

About the Author

 Autorica i terapeutkinja sa zagrebačkom adresom, poznata kao "zapisničar" :) Magic Wood kartica, te knjiga "Jednostavnost života" i "Što je to ljubav?"

Нема коментара:

Постави коментар