субота, 5. септембар 2015.

Izreke o uspehu | Valentin Kuleto

www.valentinkuleto.com/za-procitati/izreke-o-uspehu/
Tajna uspeha u životu nije u tome da čovek radi ono što voli, već da voli ono ... Samo glupaci stavljaju znak jednakosti između uspeha i sume zarađenog novca.
Посетили сте ову страницу 26.8.15..

Mudre izreke o radu - Opušteno

opusteno.rs › Diskusije › Za filozofe › Mudrosti
Poreski obveznik – to je čovek koji radi za federalnu vladu, ali za to ne treba da ... ti obaviti posao za novac, nego unajmi onoga koji će ga obaviti jer to voli raditi.

Човек – Wikiquote

https://sr.wikiquote.org/sr/Човек
"Човек који воли једино самога себе ништа не мрзи толико колико да буде сам." "Човек је .... "Човек је створио машину, али машина је заробила човека и човек ради, а не живи више. .... "Човек ствара новац, а не новац човека.".

Covek koji ne radi posao koji voli, vec... - Pozitivna energija ...

https://www.facebook.com/pozitivna.energija.za.../240996209309725
Covek koji ne radi posao koji voli, vec ga samo radi zbog novca, nece nikad stvoriti ninovac ni zadovoljstvo.

Mudrosti i izreke naroda širom planete. No 1.

www.conopljanews.net/mudrosti.html
Da se rešiš čoveka koji ti je dosadio, pozajmi mu novac i sve si uradio. Poslao: Vasilije .... Više volim da me ljudi mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam... Poslao: ... Radi, kao da nećeš trebati novacVoli, kao da te ...

Raditi zato što se mora i/ili ono što se voli | Dragan Varagić ...

www.draganvaragic.com/blog/raditi-zato-sto-se-mora-iili-ono-sto-se-voli/
17.02.2010. - Drugim rečima, onaj ko nije zaposlen ne radi zato što ne mora, jer da mora – pronašao bi prvi posao koji donosi novac za život! .... U drugom pasusu pak predlažeš visoko obrazovanom čoveku da ide na njivu i ako se njemu ...

Psihopatija — Википедија, слободна енциклопедија

https://sr.wikipedia.org/sr/Psihopatija
Radi se o ljudima koji su većinom - po samoj svojoj suštini – zli. ... U svakoj interakciji između psihopate i normalnog čoveka sa potpunim opsegom ... iskustvima odnosno stimulacijama koje izazivaju uzbuđenje; vole da rizikuju tj. ..... stalno ubacuju u njihnovac, međutim uvek dobijaju mnogo manje nego što investiraju.

Rekli su... II

tesla.rcub.bg.ac.rs/~nena/Poslovice/Reklisu2.html
... ljubavi i zanosa. Bajron Srecno ozenjen je tek onaj covek koji razume svaku rec koju njegova zena nije rekla. ... 5) Svaka osoba koja voli, bledi pri pogledu na voljeno stvorenje. 6) Covek ... da me vole. Nobel Nemoj se vencavati radi novca.

Aleksa Mićić: „Čovek treba što više da se bavi stvarima koje ...

ritamgrada.rs/.../aleksa-micic-covek-treba-sto-vise-da-se-bavi-stvarima-k...
27.06.2015. - „Kada bi se u Kragujevcu u nauku uložilo onoliko novca koliko se ulaže u sport ... „Čovek treba što više da se bavi stvarima koje voli da radi.

Нема коментара:

Постави коментар