четвртак, 24. септембар 2015.

istrazivanja
utorak, 23 jul 2013 10:24



Energija Hrista Volim Te,Hvala Ti

Ovde ću izneti neka lična iskustva u radu sa energijama visoke vibracije i opisaću načine kako da stupite sa njima u direktan kontakt. Nešto slično smo radili i na radionicama, ali mi se čini da je taj rad ostao nedorečen.
Stupiti sa energijom veoma visokog nivoa znači podići trenutno vibraciju sopstvenog energetskog polja. Poslednjih meseci svaki duhovni rad započinjem sa ovim kratkim ceremonijalima i evidentan je veliki napredak u odnosu na prethodni period. Takođe smatram da bi ovakve procese bilo dobro "pustiti" u narod jer što se više radi, to će biti bolje i za celu zajednicu. Na neki način, ponovni dolazak Hrista.
Kada kažemo Hristova energija, na šta tačno mislimo?
Pre svega na jednog od najvećih majstora koji su ikad posetili Zemlju. Zatim na Božijeg sina koji je samim tim i sastavni deo Svetog Trojstva. Mislimo i na realnu pojavu koju su kontaktirali svi veliki mistici u prošlosti i koji su tako i napisali sve svete knjige. Koliko god nauka stavlja Hristovo postojanje pod znak pitanja, moramo biti svesni jedne činjenice - toliki odjek u svetu tokom dva milenijuma mogla je izazvati samo pojava realnog čoveka neverovatne duhovne snage. Pitati se da li je Isus Hrist zaista postojao znak je potpunog pada u materiju i odsustva bilo kakve vere u božansko. Božansko poreklo Hrista podrazumeva da se radi o najčistijoj formi ljubavi.
Čak i potpuni početnik osetiće darove koje šalje Božiji sin samo kada se to od njega zatraži ili tačnije - zamoli. Pri tom uopšte ne mora da bude vernik. Malo ćemo se pri tom udaljiti od klasične verske ideologije i primeniti nešto što bi se pre moglo nazvati gnosticizmom - direktnim iskustvom.
Hrist, sveci, arhanđeli i sva nebeska hijerarhija toliko su ljudima blizu i na usluzi da je to neverovatno. Biti ljudima na usluzi verovatno zvuči jeretički, ali je isto tako jeres smatrati čoveka za niže biće koje nije dostojno tako visoke pomoći. Svaki čovek svojim postojanjem čini herojsko delo duhovne evolucije.
Iz toga sledi pitanje - šta je onda cilj ljudskog života? Za mene tu nema dileme. Proživeti svoj život na Zemlji na najbolji mogući način, što podrazumeva otvaranje srca, primanje i odavanje Bezuslovne Ljubavi. Jednostavno voliš sve i ne tražiš ama baš ništa za uzvrat. Nije to ni tako teško kao što izgleda.
Bezuslovna ljubav nam je na dohvat ruke, ali neće u zatvoreno srce i tu je sav problem. Osim možda ako se zatraži činom volje.
Hrist nije ništa drugo nego emanacija božanske bezuslovne ljubavi. Isto važi i za Svetu Hijerarhiju, pa tako ne morate tražiti isključivo Hristovu ljubav, možete i Bogorodičinu, SV. Petke itd. U stvari pravilo bi bilo da zamolite kontakt sa nečim što je za vas najveća svetinja i duhovni autoritet. Takva ljubav se mora izmoliti sa velikim poštovanjem i dozom bogobojažljivosti. Ono gde biste odmah pali na kolena, to i tražite.
Postoje tri bazična metoda za kontakt sa ovom ljubavnom silom. Uslovno tri, jer sam prestao da istražujem na tom planu i sasvim je dovoljno. Ne može se reći da je neki metod moćniji od drugih, stvar je samo u tome za šta se konkretno koriste.
Prvi bi bio metod Blagoslova. Blagoslov je odavno poznat, ali način na koji sam ja dobio daleko je od uobičajenog. Možete nekom reći "Bog te blagoslovio" i to je odlično, ali nije toliko moćno kao ono što ću izneti i što možete odmah isprobati na sebi i drugima.
Blagosloviti možete sebe ili druge ljude. Konkretna rečenica blagoslova je sledeća: U ime gospoda našeg Isusa Hrista, blagosiljam (ili blagoslovim) sebe čistom Ljubavlju i Svetlom. Blagosiljam sebe prečistom energijom Tvorca.
Zažmurite, udahnite tri puta duboko kroz nos i izdahnite na usta, obavezno se nasmešite da bi otvorili srce, opustite se i ponavljajte ovo par minuta u sebi ili šapatom. Onda posmatrajte unutrašnji doživljaj. Svašta se tu može javiti, da ne nabrajam, ali proverite sami.
Možete ovo primeniti i na drugim ljudima, samo navedite ime i prezime. U principu će osetiti da se nešto dešava, ali to nije pravilo. Kada se primenjuje blagoslov? Svakako onda kada vam je potreban i tu ne bi trebalo da bude nedoumica. Ako se pretvori u redovnu praksu, još bolje.
Sledeća dva metoda su (kako sam ih ja nazvao) metod osećaja i metod bazične invokacije.
Invokaija bi bila privlačenje sile u sebe. Ova se radi ekstremno lako i što je najbolje, odgovor stiže odmah.
Invokaciju koristim mnogo puta tokom dana i što se više koristi to je efekat jači. Nikad ne možete biti sigurni šta vam se šunja iza leđa ili u vašoj neposrednoj blizini i ovaj priziv će učiniti da se te stvari udalje. Što duže radite to će i udaljenost biti veća.
Još bolji aspekt ovog rada je što ćete dobiti veliku unutrašnju snagu i vođstvo jer ste spojeni sa Univerzalnom energijom visoke vibracije. Ukratko - pre svega što uradite, uradite invokaciju.
Energiju Hrista privlačim sledećim rečima: Izvini,molim te.Oprosti.Hvala Ti.Volim Te Molim te Hriste, pošalji mi svoju energiju da se stopi sa mojom i da mi pomogne i vodi me.Hvala Ti Volim Te
Ovo ne morate reći ili pomisliti baš ovom rečima, ali vaša namera treba da bude jasno iskazana.
Kada iskažete nameru onda pratite šta se događa u vašem telu. Ovo je takođe deo procesa i ako ne osetite baš ništa, onda i nije uspelo. Ja osećam snažno strujanje i žmarce u celom telu. Oseća se i veliki mir nakon toga, a možda i sigurnost i snaga. Ako ne osećate ništa, nastavite sa vežbanjem jer to nije znak da nećete dobijati tu energiju ili da niste podobni. Kanalima treba vremena da se otvore.
Ako radite u sedećem položaju onda se od svetlosti koja dolazi kroz glavu formiraju dva kružna toka energije, u gornjem i donjem delu trupa i liče na broj 8. Ako radite stojeći onda je efekat jači i nema osmice nego se vodopad zlatne svetlosti sruči na vas odozgo i ide ravno na dole. Ova svetlost može biti i druge boje i to verovatno zavisi od vašeg trenutnog filinga.
Treći metod se radi uz pomoć osećanja i verovatno je najpogodniji za početnike.
Kada zamolite Hrista da dođe i podeli energiju sa vama, zamislite ga kako dolazi sa kraja Univerzuma i staje ispred vas. Osetite koliko mu je drago što je došao i može da vam pomogne. Zatim osetite koliko je velika njegova ljubav prema vama. I koliko je velika vaša ljubav prema njemu.Volim Te Hvala Ti. Nasmešite se. Onog momenta kad sve to osetite, izvršen je energetski transfer i zamislite kako Hrist ulazi u vaše telo i zauzimaa identičan položaj.

 

Нема коментара:

Постави коментар